Privatøkonomi. Studerende lån gæld gå ikke på din kredit Record.

Hver gang du anvender til kredit, for eksempel et kreditkort eller et lån, långiver vil anmode om at se dit kredithistorie fra en kredit reference agentur. De oplysninger, de holde er så detaljeret, at der er virkelig ingen grund for os til at udfylde denne lange ansøgningsskema, fordi de kan se alle de behøver at vide fra Experian, Equifax eller Callcredit, de tre vigtigste kredit reference agenturer inden for en brøkdel af et sekund. Du ville være meget overrasket over at se, hvor meget de ved om dig.
Banker, sparekasser og andre finansielle institutioner, som yder kredit har stillet om detaljerne i dine finansielle transaktioner til kredit agenturer. Hver gang du ansøge om et kreditkort, hver gang du går glip af et realkreditlån tilbagebetaling – bliver det bemærket. De ved, om du betaler minimum eller saldoen hver måned, de selv kender detaljerne i dit kreditmaksimum på hver kreditkort. De ser også til offentlige registre, vælgernes roll og det offentlige register over retssager, fordi thats hvor alle Førsteinstansrettens domme er angivet. Det hele sker automatisk, og når dit kredithistorie der anmodes om, computeren vil give en statistisk analyse af din finansielle vaner og give en vurdering af din egnethed. Industrien hævder, at det giver långivere til at foretage en nøjagtig vurdering om hvorvidt de skulle låne dig penge eller ej.
Men der er et stykke af finansielle oplysninger, at kredit-bureauer ikke er tilladt at få adgang til, og det er studielån. Trods industriens handelsflåde til regeringen, intet har ændret sig, og de må ikke få adgang til oplysningerne. Årsagen? Studielån udgør en gæld til skatteyderen, de blev ikke finansieret af kommercielle virksomhed.
Student lånesystem arbejdede før September 1998, som dette: når kandidater arbejder og tjener det nationale gennemsnit, som var £15.000 på tidspunktet, de havde til at tilbagebetale deres lån på månedsbasis med direkte debitering. 59,000 af disse pre-1998 kandidater stadig har ikke begyndt at tilbagebetale deres lån, og hver har i gennemsnit en gæld på £2.750.
I September 1998, studerende lånesystem ændres, og systemet forbliver den samme i dag. Nu, tilbagebetalinger er taget direkte ved kilden, lige fra løn på samme måde som nationale forsikrings- og indkomstskat. Denne metode har været en meget mere succesfuld.
Udlån industrien er ikke glade for den studerende lån situation, deres hovedargument er, at de skal vide, når man overvejer en anmodning om kredit, hvis ansøgeren har ekstra finansielle ansvar. Indførelsen af top-up gebyrer resulterede i større og større student gæld, og som post-1998 lån skal betales med en hastighed på 9% af den kandidat indkomst, når det har nået £15.000, det er en stor del af indkomst til at tabe.
Foreningen forbrugerkredit rådgivning Service fremsatte følgende udtalelse: “At vide, om en ung person har et studielån og om det er ved at blive betalt tilbage, er nyttig.” Så de er i overensstemmelse med långivere.
Borgerne rådgivning Bureau er også opsat på at have oplysninger offentliggjort, fordi de føler, at kandidater kunne tage på for meget gæld, og hvis långivere kunne se deres studielån, de vil sikre, at kandidater ikke får mulighed for at låne ud over deres betyder.
Afdelingen for uddannelse og færdigheder viser imidlertid ingen tegn på vaklende på beslutningen om at holde enkeltes gæld studerende lån selskab privat.
For en overskuelig fremtid – situationen forbliver uændret og studerende lån oplysninger vil være utilgængelige for kredit industrien.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.