Hvorfor virksomhedsejere har brug for sikkerhed

Den væsentligste årsag er at stoppe enhver potentielle retssager sker! Men ved du, hvor mange personer jeg har talt med om denne meget ting? Mange! Ved du hvad fleste har fortalt mig? De har låse og kameraer, så de behøver mere sikkerhed end!

Dette er en rod, venter på at ske, årsagen er som følger. Denne holdning er grund ting til at ske i business virksomheder, der beder store retssager fra dem, der får ondt i nogle måde mens lokaler eller af en person på stedet.

Årsagerne er som følger:

Udlejning/opbevaring uagtsomhed

Sikkerhed uagtsomhed

Lokaler ansvar

Undlade at beskytte

Undlade at give sikkerhed

Dette starter ud med den allerførste ting du gør i erhvervslivet, leje medarbejdere uden at gøre baggrundskontrol på dem! En af de hurtigste måder at få sagsøges i dag i erhvervslivet er ikke kontrollere baggrunde af medarbejdere og de viser sig for at være kriminelle! Ikke kun kan det, at de stjæler fra din virksomhed, men de kan også være at stjæle oplysninger fra dine kunder. De kan endda venter på at angribe en af dine kunder; Dette er, hvor du bliver ansvarlig!

Her er en liste over de mest bæredygtige sikkerhedsforanstaltninger, der du skal kigge på for din virksomhed:

Leje & opsigelse sikkerhedsproblemer

Perimeter sikkerhedsspørgsmål

Tyveri/bedrageri spørgsmål

Oplysninger tyveri spørgsmål

Penge håndtering spørgsmål

Adgang & Egress sikkerhedsforanstaltninger

Du skal begynde at kigge på din sikkerhedsforanstaltninger for din forretning nu og tilpasse dem hvor det er nødvendigt for at stoppe enhver potentielle retssager fra befalling du. Du skal derfor tage den liste ovenfor og gå gennem hvert emne at se, hvis det faktisk påvirker dig. Så har du en idé om, hvad der skal ændres, og det bør også hjælpe dig, hvordan du bør ændre det til bedre.

Hvis du ikke har lyst kan du gøre dette ved dig selv, skal du hyre en kompetente sikkerhedskonsulent til at lave en vurdering af din sikkerhedsforanstaltninger. Dette vil give dig den indsigt skulle træffe beslutninger, der påvirker din virksomhed og sikkerhedsforanstaltninger, der du nødt til at holde virksomhed sikkert.

© 2004 Gary L. Cunningham

C & M konsulentydelser

Alle rettigheder forbeholdes på verdensplan

Publishing retningslinjer: Du er velkommen til at offentliggøre denne artikel i sin helhed, elektronisk eller på tryk, gratis, så længe du har min fulde signaturfil. Behage sende en høflighed link eller en e-mail hvor du udgiver hen secuone@aol.com tak.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.