De nye måder at gøre virksomheden: MBA eller CIO?

Gamle og standard business administration begreberne indgår i enhver nuværende MBA-program er meget vigtigt, men i dag selskaberne, der er meget forskellige.
Denne nye situation stærke kræver en ny MBA-program, herunder General kontrol teori, control engineering, de nye business-teknologier, administration af undtagelse koncept automatiseret af edb-systemer, Feedback kontrolsystem og flere andre emner som Internet markedsføring & salg.
Som bekendt CIO er en forkortelse af “Chief Information Officer” og er en ny professionel, normalt mellem den administrerende direktør og andre direktører herunder IT-direktør. Han erstatter ikke IT-direktør, med undtagelsen i små virksomheder.
En CIO Chief Information Officer har entrepreneurielle oplevelse og samtidig teknisk erfaring i informationsteknologi. Iværksætteren har normalt kun den entrepreneurielle oplevelse og IT-chefen har kun om tekniske spørgsmål. Men forretning er mere informationssystemet og informationssystemet er mere virksomhed.
Virksomhederne er mere og mere elektronik, som eksempler på ERP Enterprise ressourcer planlægning, CRM Customer Relationship Management, Voice over IP VoIP, den sofistikerede callcentre, Business Intelligence BI, internettet, den nye Internet Markedsføring, osv. Derfor, for at overleve et moderne business administrator skal lære disse nye måder at gøre forretningen og hvordan du administrerer disse moderne virksomheder.
Med andre ord vil de nuværende MBA erstattes af en CIO i en meget kort periode. Og en nylig rapport fra Association til Advance Collegiate Schools af Business, den primære akkrediterende organ i Nordamerika gennemheglet sine medlemmer til at opretholde en læseplan, der er ude af trit med moderne forretningsmetoder. Som en kendsgerning, den nuværende MBA er en 60-år gamle pensum i begyndelsen på denne digitale tidsalder.
Copyright © 2004 af J.C.Melo
Publishing retningslinjer: Du kan udgive min artikel i nyhedsbrevet, på din hjemmeside eller i din publikation, forudsat at du inkluderer den ressource boks i slutningen. Anmeldelse vil blive værdsat, men er ikke påkrævet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.