At acceptere Online kreditkort

Når du har åbnet din nye virksomhed, troede du, at alt ville være temmelig ligetil. Efter alle komplet virksomheder hver dag kreditkort forarbejdning, kreditkort godkendelse og internet forretning. Men at finde den rigtige måde at konfigurere disse tjenester til din bestemte virksomhed kan være komplekse og tidskrævende.

Hvordan til opsætning af kreditkort forarbejdning

Hvis du vil acceptere kreditkort online, skal du oprette en kreditkort merchant konto med en velrenommeret virksomhed. Der er utallige ressourcer tilgængelige til den nye virksomhedsejer for lige denne lejlighed. En bred vifte af dem kan findes online. Søg efter enten kreditkort forarbejdning eller kreditkort sælgerkonto online og begynde at besøge nogle af de steder, der er opført i søgeresultaterne.

Hvert selskab vil tilbyde sin egen version af en erhvervskonto. Du vil underskrive en kontrakt og betale en regelmæssig gebyr for at bruge tjenesterne. De virksomheden skal give dig alt det udstyr og software, der er nødvendige for at kunne acceptere kreditkort online.

Indstillingerne

Hvis du ønsker for at oprette en online-konto, så du kan acceptere kreditkort online, vil du oprette en relation med et velrenommeret firma, der har gjort forretninger med internet-selskaber i en årrække. Læs testimonials og sørge for, at webstedet dækker alle dine spørgsmål og bekymringer.

Nogle virksomheder vil opkræve du oprettet gebyrer eller programmering gebyrer. Sammenlign hver kreditkort sælgerkonto side om side at se som en afgifter gebyrer for hvilke tjenester. Hvis gebyrer frafaldes ned linjen, kan den fordi er nedsat gebyr er så høj. Hvis nedsat er gratis, kan du finde skjulte gebyrer, der opkræves til din købmand konto på et senere tidspunkt. Oprette et diagram til sammenligning for dig selv med store funktioner og hvad hver virksomhed tilbyder.

Hvad du behøver

Selvfølgelig, hvis du ønsker at acceptere kreditkort online, skal du have en hjemmeside eller i hvert fald en tilstedeværelse på et eksisterende websted.

De fleste kreditkort sælgerkonto vil kræve, at du passerer en kredit check. Sørg for at du kan opfylde kvalifikationerne, som den virksomhed, du vælger. Træffe beslutning om en back-up virksomhed eller to, hvis du har dårlig kredit eller en historie af forsinkede betalinger. Hvis du er vendte af dit første valg, kan du anvende til den anden eller tredje selskab på din liste.

Du vil også brug for en online shopping cart for dine kunder at bruge under deres besøg på dit websted. Indkøbsvognen gemmer de emner de ønsker at købe indtil de er klar til at fuldføre transaktionen. Med kreditkort forarbejdning merchandise shopping cart totalerne alle, plus moms og forsendelsesomkostninger. Tjenesten købmand du vælger bør give dig med en online shopping cart.

Alt i alt, Husk at tjekke omdømme af selskabet du vælger og ikke nøjes med et kreditkort sælgerkonto, der ikke opfylder alle dine forventninger. Hvis en virksomhed ikke giver hvad du leder efter, holde udseende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.